Rabatt til klatreparken

Postet av Hemsedal IL den 4. Jun 2020


Hei alle HIL medlemmer

Dere har nå mulighet for å kjøpe sesongkort til klatreparken med rabatter! 

Høyt og Lavt klatrepark kjører juni tilbud og gir 30% på sesongkort som blir kjøpt mellom 1. - 10. juni. Kjøp på nett og bruk rabattkode: JUNI30

Idrettslaget sine medlemmer får 20% rabatt på sesongkort hele tiden, men sesongkort kjøpt i perioden 1.-10. juni får du altså 30% rabatt på! Er du idrettslagsmedlem og kjøper sesongkort etter 10.juni bruker du rabattkoden: HIL20

6. Juni åpner klatreparken! 

Siden klatreparken åpner litt seinere i år, holder de også åpent torsdager (fra kl. 15.00-20.00) i juni før sommerferien starter. Også er det åpent hver dag i sommerferien og høstferien, og helger til midten av oktober. Klatreparken vurderer, ut ifra hvordan været blir i oktober, å holde åpnet noen ekstra helger. Det vil også bli kveldsklatring med hodelykt til høsten. I tillegg blir det et hyggelig arrangement, kun for sesongkort, i desember.

Smitteverntiltak:

Klatreparken har fått godkjenning av kommunelegen til å åpne, og de følger til enhver tid FHI sine smittevernanbefalinger. Du skal kjenne deg trygg når du er i klatreparken. Det er derfor viktig at du ikke kommer i klatreparken dersom du har symptomer på luftvegsinfeksjon. Håndhygiene er viktig og alle skal bruke hansker (de har enkle hansker, som kan brukes mange ganger, til salgs her for 30 kr stk.). Og så må vi holde minst 1 meter avstand til hverandre som ikke er i samme familie/"kohort". Det betyr at alle må ta på seg sine egne seler, eller få hjelp av foreldre el.l. Instruktørene vil fortsatt gjøre en visuell sjekk av alle seler. Alle hjelmer blir desinfisert etter bruk, men om du ønsker å bruke din egen klatre- eller sykkelhjelm, er dette lov i år. For mer informasjon om smittevern se informasjon på nettsiden, www.hoytlavt.no.

For å unngå opphoping av mange mennesker vil parken i sommer gjøre det slik at man bestiller ankomsttid på nett. Bestiller du for eksempel med starttidspunkt fra kl.11.00, kommer du engang mellom 11.00-11.20. Tidspunktet kan bestilles samme dag. Starttidspunktet er ikke like nøye når du har sesongkort, fordi du trenger ikke opplæring hver gang og det er raskt å komme seg i gang. 

Bruk rabattkoden sesongkort2020 når du bestiller tid. 

Husk at aktivitet i klatreparken gir veldig variert trening både for armer, balanse, rygg og mage, noe som er bra i alle idretter. Det går fint an å bruke det som et utendørs "treningssenter", også for voksne:)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline