Julehilsen fra Hemsedal Idrettslag

Postet av Hemsedal IL den 9. Dec 2019

 

Så er 2019 snart historie og vi har lagt et nytt og begivenhetsrikt idretts år bak oss. Hemsedal Idrettslag er et aktivt lag med stor bredde og et høyt engasjement blant barn, unge og voksne.

Idretten gir oss alt: gleder, begeistring, vennskap, samhold og miljø – men også nedturer, skuffelser, ja den kan nesten såre. 2019 har avgjort vært et slikt år for Hemsedal Idrettslag. Heldigvis så har idretten gitt flere begeistringenes øyeblikk enn mørke dager.

Vi i Hemsedal Idrettslag ønsker å si tusen takk til alle som skaper idrettsglede for små og store hver dag - hele året. Uten dere som koker kaffe, steker vafler, varmer pøler, merker løyper, er tidtakere, kjører på treninger og stevner, rydder, vasker treningstøy, trener små og store, dømmer kamper, inspirerer og motiverer, ler og gråter når blinkende barneøyne ser stolt på deg, eller er lei seg når det butter - ja uten alle dere hundrevis av frivillige i Hemsedal Idrettslag hadde hverdagen vært mye mindre innholdsrik for oss alle.

HIL styret byr velkommen til nye medlemmer. Ny styreleder Hege Jacobsen. Hun overtar jobben fra Petter Owesen. Heidi Grøthe overtar plassen for Hege Jacobsen som styremedlem. Nytt varamedlem ble Eilev Halbjørhus. Velkommen til HIL styret.

Stor takk skal lyde til våre sponsorer som bidrar til at Hemsedal IL har mulighet for å ligge til rette for masse aktivitet for barn, unge og voksne. Vi vil spesielt takke våre hovedsponsorer Sparebank 1 – Hallingdal Valdres og SkiStar – Hemsedal som bidrar til at idrettslaget kan blomstre og utvikle seg. En stor takk skal Hemsedal kommune også ha, som vår viktigste medspiller i forhold til å låne anlegg og gir tilskudd til idretten på ulike måter.

Når julefreden etterhvert senker seg så håper jeg at vi alle tar oss litt tid til å reflektere litt over den enorme innsatsen vi alle sammen har lagt ned for å skape idrettsglede for alle, i året som har gått.

Jeg vil med dette få ønske alle våre idrettsvenner en riktig fredfull jul og et godt nyttår!

På vegne av HIL styret

Anette Black

Daglig leder i HIL

            


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline