Julehilsen fra Hemsedal Idrettslag

Postet av Hemsedal IL den 20. Dec 2018Kjære HIL medlemmer

Vi nærmer oss julen, og går snart inn i et nytt år. Det har vært stort aktivitet i Hemsedal Idrettslag i 2018, med deltagelse på mange renn, stevner og med mange gode resultater. 

Hemsedal Idrettslag sier tusen takk til alle som skaper idrettsglede for små og store hver dag - hele året. Uten dere som koker kaffe, steker vafler, varmer pøler, merker løyper, er tidtakere, kjører på treninger og stevner, rydder, vasker treningstøy, trener små og store, dømmer kamper, inspirerer og motiverer, ler og gråter når blinkende barneøyne ser stolt på deg, eller er lei seg når det butter - ja uten alle dere hundrevis av frivillige i Hemsedal Idrettslag hadde hverdagen vært mye mindre innholdsrik for oss alle.

Den 13.12, ble Hemsedal Aktivitetsanlegg AS stiftet av Hemsedal idrettslag, Hemsedal kommune og Hemsedal Turisttrafikklag. Dette håper vi vil bli en historisk begivenhet, som vil gi hele Hemsedal et løft, både for innbyggere og gjester, hele året! 

Selskapets formål er å tilrettelegge, utvikle, eie og drifte nye aktivitetsarenaer for Hemsedal, både for organisert og uorganisert idrett og aktivitet. 

HIL styret byr velkommen til nytt styremedlem, Ronny S. Grøndal. Han overtar plassen i styret etter Gunnar Aalrust. 

Vi vil også takke våre sponsorer som bidrar til at Hemsedal IL har mulighet for å ligge til rette for masse aktivitet for barn, unge og voksne.
 Vi vil spesielt takke våre hovedsponsorer Sparebank 1 – Hallingdal Valdres og SkiStar – Hemsedal som bidrar til at idrettslaget kan blomstre og utvikle seg.  
 En stor takk skal Hemsedal kommune også ha, som vår viktigste medspiller i forhold til å låne anlegg og gir tilskudd til idretten på ulike måter. 

Vi takker for samarbeidet i året som snart er omme og vil ønske dere alle en
 

 GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR!

Vennlig hilsen for Hemsedal Idrettslag, 

Anette Black, daglig leder0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline