Bruk klubbhusets møterom

Postet av Hemsedal IL den 20. Oct 2014Klubbhuset har et møterom som undergruppene kan bruke.Trimgruppa har trening på møterommet hver torsdag fra kl. 19.00 til kl. 20.00, så møter i andre undergrupper må legges utenom dette tidspunktet.Sjekk HILs Googlekalender til høyre for når møterommet er booket. Ønsker du å booke møterommet, ta kontakt med en av undergruppelederne.


0 Kommentar

Organisasjonsplan og nye lover for Hemsedal Idrettslag

Postet av Hemsedal IL den 28. Sep 2014

Her finner du Hemsedal Idrettslags organisasjonsplan.Dette dokumentet er et levende verktøy og hjelpemiddel for alle undergrupper, trenere, medlemmer, foreldre o.l. i Hemsedal Idrettslag.


Her finner du mye nyttig informasjon som hvordan Hemsedal Idrettslag fungerer, planer, årsjul, kontaktinformasjon, visjon og verdier med mer.


Den endelige organisasjonsplan skal vedtas ved neste årsmøte, så man kan enda komme med innspill på hva som bør være med.


På ekstraordinært årsmøte i 2012 ble det vedtatt en ny lov for Hemsedal Idrettslag som er i tråd med idrettsforbundet lovmal.


På årsmøtet i 2013 ble det også vedtatt en org.plan som skal være et nyttig verktøy for alle ledd i HILs organisasjon. Dette er i henhold til idrettsforbundets lovverk.


Oppdatert organisasjonsplan og lov mai 2016:

- Organisasjonsplan HIL sept 2016
- Lov for Hemsedal Idrettslag fra 2016


0 Kommentar

Info om musikkanlegget i Trøimshallen

Postet av Hemsedal IL den 1. Sep 2014

Musikkanlegget i Trøimshallen ble kjøpt for ca 20 år siden. Det har blitt supplert med nye deler (mikser, forsterker med mer) og fått vedlikehold de siste årene. Dette er betalt av Trimgruppa. 

Musikkanlegget har dessverre ikke blitt pent brukt. Etter at trimgruppa alt for mange ganger har lagd ned mye tid og penger på å reparere musikkanlegget, har vi nå i samråd med gymlærerene på HBU, bestemt at musikkanlegget kun får brukes av de som har fått instruks på hvordan dette skal behandles. 

Anlegget er nå fastlåst og lånes ikke ut. Det får kun brukes av gymlærerene på HBU og instruktører i Trimgruppa. Det som låses fast er kun ting som er betalt av Trimgruppa. 

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline