Nyhetsbrev jul 2016

Postet av Hemsedal IL den 14. Dec 2016

Kjære medlem av Hemsedal IL

Vi har vært så heldige å få mange nye medlemmer nå i november. En del av de er sesongarbeidere og en del av de ønsket å benytte det fantastiske medlemstilbudet fra vår samarbeidspartner, SkiStar. Uansett årsaken, velkommen som medlem i Hemsedal IL.

Det er mange medlemmer som bruker fritiden sin for å kunne tilby mange forskjellige aktiviteter for dere medlemmer. Du får noen inntrykk nederst på siden og i vår julequiz. Her får du en mulighet til å gi tilbakemeldinger om Hemsedal IL, i tillegg til å vinne premier fra vår andre samarbeidspartner, SpareBank 1 Hallingdal Valdres.

Per dags dato er 1267 medlemmer registeret i vårt medlemsregister. Det er mange som bruker sin fritid å tilby aktiviteter og noen få som administrer hovedlaget. Ikke alle har tid til å stille opp som trener eller sitter i et styret, men alle kan bidra ved å gjøre livet enkelt for de som har stilt opp for idrettslaget. Vennligst vis hensyn, svarer på e-poster og gjerne stiller opp til dugnad. Etter min mening er det meningsløst at noen bruker sin fritid til:

- Purre på ubetalte medlemskontigenter/treningsavgifter
- Sliter med å få folk til å stille opp på dugnad.
- Svarer på spørsmål som er lett tilgjengelig på webben.

Hva kan jeg gjøre for Hemsedal IL?

På nyåret vil vi fakturere medlemskontingent for 2017. Alle sparer tid hvis vi sender ut en riktig faktura. Hvis du er en familie og ikke fikk en familie faktura i år, sørg for at du er koblet sammen i minidrett. Se hvordan det gjøres her.

Vi ønsker å skape mer innhold på våre nettsider og i sosiale medier. Hvis du har drømmer om å bli journalist eller ønsker å bidra, ta kontakt med meg (styreleder@hemsedalil.no). Hvor mye innsats du legger i det er opp til deg. F.eks. du kunne intervjue noen av våre utøver / spiller, rapportere fra trening eller konkurranser.

Når du skal lage dine nyttårsforsetter, hvorfor ikke gjøre en av dem å være et godt medlem i Hemsedal IL? Hvorfor ikke prøve et nytt aktivitetstilbud i 2017? Jeg har tenkt å prøve trening med trimgruppen og å delta i Te Topps og Hemsedalsrennet for første gangen. Ronia er allerede påmeldt for SkiStars skiskole i januar. Hva med deg?

Aktuelle tilbud er:

Fotballgruppa har ca 200 aktive spelarar frå 5-50 år. Me er ein breiddeklubb, å gjer vårt beste for å skapa gode rammer for moro og utvikling på fotballbanen. Aktivitetsbanen på idrettsplassen held me open så lengje det er mogeleg vinterstid, så her kan du spele når du ynskjer. Lurar du på om laget ditt har trening i vinter, eller du ynskjer å bidra med eit eller anna, ta kontakt på fotball@hemsedalil.no.


Skileik, tirsdager kl. 18.00 – 19.00/19.30, Gravset skistadion

Skileik med fokus på å ha det gøy på ski og samtidig bedre skiferdighetene. Skileik for 3. klasse og oppover er i full gang. Skileik for de yngste gruppene starter opp så snart det kjem mer snø på Gravset stadion. 3. januar starter vi opp med kveldsmat etter trening.

Langrennsgruppa har skitrening på Torsdager kl. 18.00 – 19.30, Gravset skistadion for 5. klasse og eldre: Fristil i partallsveker, klassisk i oddetallsveker.

Er det kaldere enn -15 grader er det ikke trening eller skileik (sjekk værstasjonen på Gravset)

Følg med på nettsiden Hemsedal-il-langrenn eller facebook.


Treningstider for FreeX, Hemsedal ski- og brettklubb etter jul:

Mandag kl. 1800 - 1900 Skileik (1. - 4. klasse)

Tirsdag kl. 1845 - 2000 Barmarkstrening i Trøimshallen (fra 5. klasse)

Onsdag kl. 1415 - 1630 Trening i bakken (fra 5. klasse)

Torsdag kl. 1745 - 1900 Trening i bakken (alle)

Telenorkarusellen blir arrangert første mandag i hver måned. Her er alle barn fra 4 til 12 år velkomne! Premiering på siste renn i april.

Foreldrekveld 11. januar kl. 2000 på Biblioteket:
«Hva skaper motivasjon hos barn og hvordan legger vi til rette for det?» v/Hedda Berntsen


Vi har styrkerom! Kanskje du allerede vet at styrkerommet til Hemsedal Idrettslag ligger ved siden av Politikontoret i Trøimshallen, men har aldri benyttet det?

Nå burde du gripe sjansen! Aldri har styrkerommet hatt bedre renhold og mye nytt utstyr er på vei inn. Ta kontakt med Turistkontoret for å skaffe deg treningskort. Husk at det er rabatterte priser når du er medlem av Hemsedal Idrettslag.

Hvis du ønsker instruksjon eller noen å trene sammen med på Styrkerommet, så ta kontakt med Geir Nytvedt på 90627087 eller send en mail: geir@nytvedt.com. Dersom det er stor nok interesse så ønsker vi å sette sammen et opplegg for de av dere som ønsker det! Ønsker spesielt å høre fra deg som er pensjonist!!

Det er ikke bare mat som kan være kortreist. Hva med å delta i en av våre konkurranser? Du sparer tid og miljøet. Og hvis du velger Hemsedalrennet over Birkebeiner sparer du nesten like mye penger som på heiskortet!

Andre tilbud er beskrevet på våre hjemmesider.

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline