Oppdatering på våre utviklingsprosjekt

Postet av Hemsedal IL den 25. Nov 2016

Hovedstyret ønsker å gi medlemmer en oppdatering på våre utviklingsprosjekt som startet i år og er finansiert i 2 år til av våre to hovedsponsorer, Skistar og Sparbank 1, og kommunen. Vi har delt prosjektet i 3 deler:

1.Administrasjon. Hovedpoenget her er at vi trenger å arbeide mer effektivt i Hemsedal IL og få bedre samarbeid mellom undergruppene slik at vi reduserer det totale antallet dugnadstimer som kreves. Samt ansatte en ressurs som kan avlaste styrene og særlig styrelederen i hovedlaget.

2.Økonomi. Målet er at vi kan beholde vår ansatte etter at utviklingsprosjektet er ferdig. Vi jobber på 4 forskjellig spor:

a.Arrangementsutvikling. I første omgang av eksisterende arrangement.

b.Tettere samarbeid med næring og innsalg av aktiviteter til deltagere i våre arrangement.

c.Å øke verdi av eksisterende avtaler gjennom bedre samarbeid. F.eks. gjennom bedre markedsføring til medlemmer.

d.Å få flere samarbeidspartnere.

3.Sportslig. Hovedmålet er mindre frafall av ungdommer og et sportslig tilbud for flere. Vi tror at et viktig skritt er å involvere ungdommer i planlegging og organisering av trening.

Vi ansatte Hedda i september og det viste seg at hun var veldig interessert i den sportslig delen men mindre interessert i den administrative delen som er viktig for HIL. Hun har derfor valgt å si opp stillingen sin ved utgangen av prøvetiden. Vi tror fremdeles at hun kan spille en viktig rolle i utvikling av Hemsedal IL, men i fremtiden blir hun engasjert på spesifikke tiltak.

Vi vil begynne en ny rekrutteringsprosess etter hvert, men i øyeblikket er det uklart hvilken profil vi søker etter. Inntil det er klart, vil jeg ta over den daglige administrasjonen i tillegg til å være styreleder.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline