Ny daglig leder i Hemsedal IL

Postet av Hemsedal IL den 17. Oct 2016

Hei!

Hedda Berntsen her, ny daglig leder i idrettslaget (50%stilling). Tusen takk for at jeg får jobbe i klubben deres. Hemsedal har alltid vært mitt favorittsted. Fra jeg var 13 år har familien min holdt til i Grøndalen, og det er her jeg la grunnlaget for min skikarriere i telemark, alpint og skicross. Idrett har alltid betydd veldig mye for meg, ikke bare konkurranseidretten, men mest av alt idretten bare fordi det er gøy.
Etter og underveis i idrettskarrieren har jeg skrevet 3 bøker om lek og aktiviteter for barn, og tatt en del høyere utdannelse i pedagogikk og idrettspsykologi. Nå gleder jeg meg til å jobbe med dere i Hemsedal.

Allidretten har nå startet for alle barn fra 2 år og opp til 10 år - se plakat levert på skoler og barnehager. I tillegg starter vi opp et nytt opplegg for 11-16 åringene - Mania! Det er et allsidig opplegg for allel som ønsker å prøve seg på forskjellige aktiviteter som ballmania, turnmania, skimania, m.m. Starter på torsdag!
Jeg er å treffe på mitt kontor på Veksthuset ved Turistkontoret onsdager og torsdager.

Hilsen Hedda Berntsen, dagligleder@hemsedalil.no / hedda@hemsedalil.no tlf. 92 30 5000

Generell epost (Hedda/Neil); post@hemsedalil.no

www.hemsedalil.no / facebook; Hemsedal Idrettslag


1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline