Ny styreleder i Hemsedal IL

Postet av Hemsedal IL den 17. Oct 2016

Neil Marston her, takk for tilliten at jeg får «jobbe» for dere. Grunnen til jeg valgt å bruke mye av fritiden min på Hemsedal IL er at jeg har stor tru på idrettslaget, med idrettsglede for alle i vakre og sunde omgivelser. Jeg er mest kjent med orienteringsmiljøet og langrennsgruppa, da jeg og min familie har vært aktivt med der. Jeg synes det er imponerende at nesten 100 O-løpere er med på treningsløp gjennom sommersesongen og mange barn med på skileik gjennom vinteren. Deltagerantallet fra fotball, alpint og freex er like imponerende. Likevel har vi sikkert plass til enda flere.

Hedda og jeg tar over en veldrevet skute med mange ildsjeler, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Hedda og jeg har begge jobbet for Hemsedal IL i ca en måned. Det er mye å lære, mange mennesker å møte og ting å gjøre. Det har vært en givende måned for oss begge. Jeg beklager at vi ikke har presenterte oss tidligere. En av de tingene vi skal jobbe med er bedre kommunikasjon med våre medlemmer. I grove trekk, arbeidsfordeling mellom Hedda og styret er:

Hedda vil bruke sin gode erfaring og utdannelse innen idrett og vil arbeide med HILs sportsplan. Hun er barneidrettsansvarlig i HIL og organiserer allidrettstilbudet og ser på muligheten til et samarbeid med SFO. I tillegg til dette vil hun ha daglige oppgaver som e-post, telefon og post.

Styret skal se på organiseringen innenfor Hemsedal IL. Spesielt ved å spre arbeidet mellom flere personer. Vi vil også lage en økonomisk plan som jeg håper vi kan presentere på årsmøtet i mars. Neste år vil vi jobbe med langsiktig strategi for Hemsedal IL herunder hvilke anlegg vi ønsker å prioritere. Styret er også ansvarlig for kontakt med sponsorer og kommunen. Styret er et godt team bestående av Line Dahl, Lars W Jensen, Merete Haugo (kassere@hemsedalil.no), Geir Nytvedt, Knut Terje Venås (orientering@hemsedalil.no) og Anneli R Vøllo (alpint@hemsedalil.no).

Hilsen Neil Marston, styreleder@hemsedalil.no, tlf. 90529724


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline