Gravsetrennet 5. desember

Postet av Jørgen von Tangen den 23. Nov 2020

Oppdatering torsdag 26. november:

De gode kuldegradene lar dessverre vente på seg, og slik det ser ut nå vil vi ikke klare å få laget gode nok løyper slik at Gravsetrennet kan gjennomføres. Endelig beslutning blir tatt i samråd med ansvarlige parter på lørdag 28.11. Dette er selvfølgelig veldig beklagelig, for vi vet det er mange som har gledet seg til å gå skirenn igjen. Vi som er i arrangementskomiteen har lagt mye arbeid i å lage et opplegg som er smittefaglig trygt. Vi håper fortsatt, men trenger et snarlig væromslag for at dette skal bli en realitet. Sjekk innom på lørdag for endelig avgjørelse.


Vi har nå fått godkjenning fra kommuneoverlegen til å gjennomføre Gravsetrennet 5. desember, med visse begrensninger. Det åpnes kun for deltagere med hjemmeklubb i en kommune som ikke er rød. Løpere fra kretsen vil bli prioritert. Personer som ikke føler seg helt friske, må holde seg borte fra arrangementet.

Gjennomføring av rennet forutsetter at det ikke skjer endringer i nasjonale eller lokale retningslinjer rundt smittevern, samt at vi får laget snø.

Mer informasjon blir publisert her kort tid etter 25. november.


Med vennlig hilsen,

Hemsedal IL Langrenn


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline