Forlengelse av vår sponsoravtale med SpareBank 1 Hallingdal Valdres

Postet av Hemsedal IL den 4. Dec 2017


Jeg har gleden av å formidle at Hemsedal IL og SpareBank 1 Hallingdal Valdres har forlenget vår sponsoravtale i 2 år. Samarbeidet med SpareBank 1 er svært viktig for Hemsedal IL. De bidrar ikke bare til drift gjennom denne avtalen, men de også støtter Anettes stilling og de fleste av våre prosjekter. I år fikk vi støtte til følgende prosjekter fra Sparebankstiftelsen Hallingdal Valdres:  

  • Free-X til innkjøp av en ny stasjon for deres svært populær innetrening
  • orienteringsgruppa til produksjon av Gravsetkartet
  • Totteskogen rulleski anlegg til en skytebane
  • sykkelgruppa til et tidtakersystem
  • Tråkk ‘n roll til bygging av en sykkelsti i Totteskogen

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er et 100 % lokalt finanshus bestående av bank, forsikring, regnskap og eiendomsmeglertjenester. Til sammen har de ca. 160 ansatte i Hallingdal og Valdres. De eies 100 % av to lokale sparebankstiftelser, SpareBankstiftelsen Hallingdal og SpareBankstiftelsen Øystre Slidre.  Dette betyr at overskuddet tilbakeføres til lokalsamfunnet vårt gjennom stiftelsesmidler. Her har det blitt gitt flere tilskudd til Hemsedal Idrettslag de siste årene. 

SpareBank 1 Hallingdal Valdres har forankret i sin strategi at de skal være en lokalbank, der arbeidsplasser, lokal næringsutvikling og det og bo og trives i Hallingdal er noe de skal  bidra til. Dette gjennom eierstrukturen, men også gjennom sponsing.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres en stor lokal sponsor. Og det er hovedsakelig Idrettslag og
lag/foreninger rettet mot barn og unge som prioriteres.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres gleder seg derfor stort til å fortsette samarbeidet med Hemsedal IL og setter stor pris på den jobben som Idrettslaget og alle som er involvert gjør i Hemsedal.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline