Hemsedal på sitt beste

Postet av Hemsedal IL den 28. Aug 2017

I helgen arrangerte o-gruppa kretsmesterskapet for Buskerud i orientering og vi fikk viste fra Hemsedal på sitt beste. 

Samlingsplassen var på Fulgehaugen med flott utsikt mot Hydnefossen. Når været spilte på lag, hadde vi et veldig flott utgangpunkt for en vellykket arrangement. Naturen der oppe er også noe de tilreisende deltakerne satt pris på. Og mange ønsker seg tilbake. Det var også en flott reklame for Hemsedal som en sommer-turistdestinasjon.

Den neste viktige brikken var dugnadsinnsatsen i orienteringsgruppa. Mange la ned en betydelig innsats for å sørge for gode løyper, en imponerende samlingsplass og  gode kaker i kiosken. Det var også mange lokale bedrifter som stilt opp med utstyr og andre bidrag, ikke minste våre samarbeidspartnere Sparebank 1 og Skistar. Vi fikk også låne kranbil, aggregater, telter osv. Vi er også stolte av å kunne gi produkter fra de dyktige lokale matprodusentene Himmelspannet, Tamt og Vilt og Hemsedal Flatbrødbakeri som premie, noe deltakerne satt pris på. Også en stor takk til alle bedrifter som ga gavepremier og medlemmer som stilt opp for idrettslaget.

De fleste deltakerne bodde på Hemsedal Alpin Lodge og Lodgen Spiseri samlet 160 pers til en nydelig felles buffet på lørdag kveld. Det kan lønne seg å samarbeide med idrettslaget. Helgen viste at idrett er en bra måte å vise fra hva vi har å tilby i Hemsedal. Det viste også  hva vi kan klare når vi jobbe sammen.

I dag er jeg en stolt styreleder og Hemsedøling.

Det er selvfølgelig ikke bare orienteringsgruppa som har flott arrangement. Vi kan glede oss til 30. september  og Hardbakke Enduro og 7. oktober er det Te Topps. Jeg er overbevist at både Hemsedal og Hemsedal IL nok engang vil vise seg fra sin beste side. 

Flere bilder og detaljer. Velkommen tilbake til Fulghaugen for et treningsløp kl.18 på onsdag! 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline