Pressemelding - Generøs støtte til storsatsing på sykkel i Hallingdal

Postet av Hemsedal IL den 3. Jul 2017


Sparebankstiftelsen Hallingdal forvalter egenkapitalbevis i Sparebank 1 Hallingdal Valdres. Normalt mottar stiftelsen en del av bankens overskudd som utbytte. Deler av disse pengene deler Sparebankstiftelsen Hallingdal ut til prosjekter i lokalmiljøet der Sparebank 1 Hallingdal Valdres har sitt geografiske tyngdepunkt.
Sparebankstiftelsen skal hjelpe lokale lag og foreninger økonomisk for å øke engasjement, trivsel og aktivitet i nærmiljøet, og har du en god sak er det gode muligheter for at vi støtter ditt prosjekt.

I styremøte 16. juni ble det bestemt at Sparebankstiftelsen Hallingdal bevilger 3.000.000 kroner til prosjektet «Sykkel i sentrum». Dette er et prosjekt som omfatter bygging av ferdighetsarenaer og familievennlige sykkelstier i fem kommuner i Hallingdal. Nes, Gol, Hemsedal, Ål og Hol.

Dette er ment å gi støtte til initiativtakere, frivillige bidragsytere, grunneier og de mange andre aktørene som er involvert. Sparebankstiftelsen Hallingdal mener dette bidraget er tilstrekkelig stort til å gjøre en forskjell i gjennomføringen av prosjektet. Sykkel i sentrum får med dette den største enkeltbevilgningen Sparebankstiftelsen Hallingdal har gitt ut siden stiftelsen ble etablert i 2012. Prosjektet får støtte av flere grunner;

1.Profesjonell planlegging og tilnærming til oppgaven.

2.En profil som i sterk grad rettes mot barn og ungdom, samtidig som anlegget er åpent for alle dalens innbyggere og tilreisende.

3.Tilbudet har en lavere brukerterskel, og forventes å trekke nye grupper til friluftsliv og uteaktiviteter.

4.Bredden i samarbeidet mellom kommunene i Hallingdal.

5.Bredden i finansieringspartnere og støttespillere.

Sparebankstiftelsen Hallingdal utfordrer kommunene og det private næringslivet om å støtte prosjektet. Spesielt i Gol, Nes og Hemsedal er det behov for ytterligere bidrag for å få finansiert prosjektene som er planlagt. Vi håper at vårt bidrag kan være med å løse ut de nødvendige bevilgningene fra kommunene og det private næringslivet i disse kommunene. Vi inviterer til dialog og samarbeid rundt dette.

Vi i Hemsedal IL er glede for at denne søknaden om sykkelsti gikk igjennom hos Sparebank 1 stiftelsen! Dette blir et løft for Hemsedal:-)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline