KM på Norefjell laurdag 31. august

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 26. Aug 2019

KM for Buskerud vert arrangert på Norefjell helga 31. august - 1. september. Start og mål er ved hotellet. Det er individuelt på laurdag og stafett på sundag. Med berre 1 time og 45 min. køyring er dette ein fin laurdagstur, så håpar mange har lyst til å vere med. Meld frå til Endre på tlf. 90116272 om du ynskjer å vere med, så melder han på. Ordinær påmeldingsfrist er tysdag 27. august kl. 23.59, men det er mogleg å etteranmelde.

Meir informasjon:    Invitasjon KM       KM Lang0 Kommentar

Resultater frå o-løp på Hødnset 28.08

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 26. Aug 2019

Onsdag 28. august var det o-løp på kartet Langeset, med start frå bålplassen på Hødnset. Fam. Rudningen var arrangørar. Lang løype hadde 3 korte rundar med kartbytte. Mellomlang hadde to rundar med kartbytte. Yngve V. Venås hadde beste tid på lang løype, medan kjell Huso vann mellomlang løype.

Resultater treningsløp 28. august.pdf

Neste onsdag er det Hallingdalsmeisterskap på Ål.


0 Kommentar

55 deltakarar på o-løp på Gol 21. august

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 15. Aug 2019

Hemsedal IL inviterte til Hallingtreffen 4 onsdag 21. august. Løpet gjekk på Hallingmo-kartet, som ligg på nordsida av Gol sentrum. Hallingmo er eit sprintkart i målestokk 1 : 4 000. Det er både skogsterreng med gode stigar og områder med bebyggelse. Start var frå idylliske Renslotunet.

55 løparar deltok. Rakskast på den lengste løypa var Vegard Myklemyr, medan Sindre Ulsaker hadde beste tid på den nest lengste løypa. Else S. Tandberg var best på 2,5 km.


Resultater Hallingtreffen 4.pdf


Invitasjon Hallingtreffen 4 2019.pdf
0 Kommentar

Resultater frå o-løp 14. august

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 12. Aug 2019

Haustsesongen starta med treningsløp frå Huso fjellgard 14. august. Det var få deltakarar på dei to kortaste løypene, men bra deltaking på dei to lengste løypene. Jakob Mestvedthagen vann lengste løypa, medan Sissel Rudningen brukte kortast tid på den nest lengste løypa.

Resultater.pdf

Neste onsdag er det "sprintorientering" på kartet Hallingmo på Gol, med start frå Renslotunet.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline