Hemsedal IL - Orientering

Hemsedal IL - Orientering

Resultater frå o-løp i Lio 26. juni

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 23. Jun 2019

Siste o-løpet før ferien gjekk i Lio onsdag 26. juni kl. 18 med start hjå Synnøve og Yngve Vågen Venås.

Yngve vann lengste løypa på heimebane, medan Jakob hadde nest beste tid på denne løypa. Mellomlang løype vart vunne av jan Vidar Skolt.

Resultater treningsløp 26.6.2019 Lio.pdf
Ål vann stafetten, Hemsedal nr. 2 og 3

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 18. Jun 2019

Årets Hallingdalsmeisterskap i stafett gjekk på Eikre-kartet i Hemsedal laurdag 22. juni. Etter stor Hemsedal-dominans dei siste åra, var det no Ål sin tur til å stikke av med seieren, etter at Vidar Sire hadde gjeve Ål 1 ei solid luke på fyrste etappe. Halvor Rudningen (Hemsedal 2) og Guro Jordheim (Hemsedal 4) veksla som nummer to og tre.

På andre etappe hadde Erling Hagen (Ål 1) og Erlend Ulsaker (Hemsedal 2) dei to beste etappetidene og dermed kunne Arnstein Sørbøen (Ål 1) gå ut i tet på siste etappe, 8 minutt før Jakob Mestvedthagen på Hemsedal 2. Sjølv om Jakob hadde beste etappetid på siste etappe var det ikkje noko å gjere med Ål 1, som vann med 6 minutt. Hemsedal tok andre, tredje og fjerde plass.

Det var berre 7 lag med på årets stafett. Mange nesningar var på skisamling og det var i tillegg mange hemsedøler som ikkje kunne denne helga. Neste år må vi prøve å finne ei helg som passar betre. Nokre bilete frå løpet finn de nederst i artikkelen.

Resultater HM stafett 2019.pdf

Invitasjon HM stafett 2019.pdf


Vidar Sire sprang godt, men ikkje feilfritt, på fyrste etappe. Her stemplar han på siste post. Ål avgjorde i praksis stafetten på denne etappen.Jan Vidar sprang godt på 1. etappe, spesielt fram til passeringsposten.Marte Mestvedthagen på passeringsposten. Familien Mestvedthagen stilte reint familielag og kom på ein sterk 3. plass. I tillegg vart det sølvplass og beste etappetid på Jakob Mestvedthagen.Tore er ein erfaren arrangør og gjorde ein bra innsats. Endre var løypeleggjar.Hemsedøler diskuterer kart, bomming og vegval etter løpet.Det same gjorde ålingane.Vidar Sire måtte reise tidleg på grunn av 50 års feiring, men her er dei to andre på vinnarlaget."Pallen" på årets HM i stafett.

Kartutsnitt over løpsområdet:


Hallingtreffen 3 på Svangtjern ons. 19.06

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 18. Jun 2019

Tredje løpet i Hallingtreffen går på kartet Svangtjern, ikkje på Drifteslepa, som det står på terminlista. Nesbyen IL er arrangør. Det er merka frå RV 7 ved Bromma. Felles avreise frå KIWI kl. 17. Endre blir ikkje med, men reknar med at det blir nok bilar likevel.

Innbydelse Hallingtreffen 3 2019.pdf
Enkel sykkelorientering søndag 16. juni kl. 13

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 15. Jun 2019

Søndag 16. juni er det klart for sykkelorientering, med start ved fotballbanen kl. 13. Ca. 30 poster er plassert i området skiheisen - sentrum - Torsetåsen. Postene er tegnet inn på turkartet og er enkle, så dette passer for alle som liker å sykle, både barn, familier og de som ønsker å trene til AIM Challange. Du avgjør selv hvilke poster du vil ta. Poster som ligger langt vekk gir mer poeng og målet er å samle flest poeng i løpet av 2 timer, eventuelt i løpet av 1 time. Gratis frukt, saft og twist etter løpet. O-gruppa er arrangør. Vel møtt!
Resultater sykkelorientering 16. juni

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 13. Jun 2019

32 syklistar stilte opp i lett regnvær sundag 16. juni, for å delta på årets sykkelorientering. Starten var ved fotballbanen. 32 postar var teikna inn på turkartet og syklistane avgjorde sjølv kva postar dei ville ta. Postar som låg langt vekk gav mest poeng og målet var å samle flest poeng i løpet av 2 timar, eventuelt i løpet av 1 time. 

På 2-timers varianten var Jakob Mestvedthagen 5 poeng før Rune Abrahamsen. 1-times konkurransen vart vunne av Ola Frogner.

Resultater sykkelorientring 2019.pdf

Levert av IdrettenOnline