Julehilsen fra Hemsedal Idrettslag

Postet av Hemsedal IL den 9. Des 2019

 

Så er 2019 snart historie og vi har lagt et nytt og begivenhetsrikt idretts år bak oss. Hemsedal Idrettslag er et aktivt lag med stor bredde og et høyt engasjement blant barn, unge og voksne.

Idretten gir oss alt: gleder, begeistring, vennskap, samhold og miljø – men også nedturer, skuffelser, ja den kan nesten såre. 2019 har avgjort vært et slikt år for Hemsedal Idrettslag. Heldigvis så har idretten gitt flere begeistringenes øyeblikk enn mørke dager.

Vi i Hemsedal Idrettslag ønsker å si tusen takk til alle som skaper idrettsglede for små og store hver dag - hele året. Uten dere som koker kaffe, steker vafler, varmer pøler, merker løyper, er tidtakere, kjører på treninger og stevner, rydder, vasker treningstøy, trener små og store, dømmer kamper, inspirerer og motiverer, ler og gråter når blinkende barneøyne ser stolt på deg, eller er lei seg når det butter - ja uten alle dere hundrevis av frivillige i Hemsedal Idrettslag hadde hverdagen vært mye mindre innholdsrik for oss alle.

HIL styret byr velkommen til nye medlemmer. Ny styreleder Hege Jacobsen. Hun overtar jobben fra Petter Owesen. Heidi Grøthe overtar plassen for Hege Jacobsen som styremedlem. Nytt varamedlem ble Eilev Halbjørhus. Velkommen til HIL styret.

Stor takk skal lyde til våre sponsorer som bidrar til at Hemsedal IL har mulighet for å ligge til rette for masse aktivitet for barn, unge og voksne. Vi vil spesielt takke våre hovedsponsorer Sparebank 1 – Hallingdal Valdres og SkiStar – Hemsedal som bidrar til at idrettslaget kan blomstre og utvikle seg. En stor takk skal Hemsedal kommune også ha, som vår viktigste medspiller i forhold til å låne anlegg og gir tilskudd til idretten på ulike måter.

Når julefreden etterhvert senker seg så håper jeg at vi alle tar oss litt tid til å reflektere litt over den enorme innsatsen vi alle sammen har lagt ned for å skape idrettsglede for alle, i året som har gått.

Jeg vil med dette få ønske alle våre idrettsvenner en riktig fredfull jul og et godt nyttår!

På vegne av HIL styret

Anette Black

Daglig leder i HIL

            


0 Kommentar

Utstyret er brukt, men skigleden er helt ny

Postet av Hemsedal IL den 18. Nov 2019

Har du skiutstyr liggende som ikke brukes? Eller trenger du utstyr til årets skisesong? Utstyret du har lagt på hylla kommer til nytte igjen, og du kan gjøre deg klar til skisesongen for en billig penge. Det er smart å både kjøpe og selge brukt!

 

I Hemsedal Idrettslag ønsker vi å skape en god arena for kjøp og salg av brukt utstyr. Derfor har vi fått lov til å ha et bord på loppemarked på 

 

Skogstad Hotell søndag den 1. desember 2019 fra kl. 11.00 til 16.00

 

Her er det mulighet for å få solgt ski, støvler og skiutstyr som dere ikke lengere trenger, og for at andre å kjøpe utstyr rimelig.

 

Hvis du har noe utstyr, som du ønsker å få solgt skal du:

 

  • Leverer det til Skogstad Hotell søndag d. 1 des. mellom kl 08:00 og 10:30.
  • Alt utstyr som ønskes solgt leveres inn merket med pris, navn og telefonnummer + liste over alt det man selger inkludert priser.
  • Hemsedal Idrettslag får 25% av salgssummen.
  • Ikke solgte varer hentes umiddelbart etter kl. 16.00 d. 1. des av den enkelte eier.

 

HIL trenger frivillig som kan hjelpe til med å selge utstyret. Så hvis du har et par timer i overskudd, ta kontakt med daglig leder på dagligleder@hemsedalil.no 

 

Håper vi ses!

Hemsedal Idrettslag

Et bilde som inneholder utklipp

Automatisk generert beskrivelse

               

 

 


 

                   


0 Kommentar

Resultater Gravsetrennet

Postet av Hemsedal IL den 10. Nov 2019

Laurdag 30. november var det klart for årets Gravsetrenn. Rennet gjekk i klassisk stil og det var gode snøforhold. 

Resultater Gravsetrennet 2019.PDF

Startliste.PDF


Påmeldingsfrist var onsdag 27.11kl. 23.59. Eventuell etteranmelding skjer på Gravset på renndagen før kl. 11.30

For meir informasjon: Invitasjon til Gravsetrennet 2019.pdf
Løypekart Gravsetrennet.pdf
Gravset værstasjon   Gravset webkamera   Værprognose Gravset


Funksjonærliste.pdf

Vel møtt!


0 Kommentar

Forlengelse av vår sponsoravtale med Skistar Hemsedal

Postet av Hemsedal IL den 5. Nov 2019

Hemsedal Idrettslag har gleden av å formidle, at vi har forlenget vår sponsoravtale med Skistar Hemsedal i 3 år. Samarbeidet med Skistar er svært viktig for Hemsedal IL. De bidrar ikke bare til drift gjennom denne avtalen, men de også støtter til daglig leder stillingen og de fleste av våre prosjekter.  

SkiStar Hemsedal driver skianlegg, formidler overnatting, driver skiskole og skiutleie, samt sportshop i Hemsedal Skisenter. Skistar Hemsedal er en stor lokal bedrift med 50 fast ansatte, 300 på sesong og 450 inkl leietagere/innleide firma.

Skistar Hemsedal er en stor lokal sponsor. De er hovedsponsor for HIL, men i tillegg sponsor de også flere av undergruppene i Hemsedal IL

Hemsedal IL gleder seg derfor stort til å fortsette samarbeidet med Skistar Hemsedal. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline